Туристичне страхування - розберемося?
2 користувачів
Сторінка 1 з 1
Туристичне страхування - розберемося?
А хто-небудь вже стикався з ситуацією, коли потрібна була туристична страховка на місці? Якісь поради, куди звертатися, щоб не втратити голову?
Re: Туристичне страхування - розберемося?
Ого, якраз тут я можу поділитися своєю історією! Коли я останній раз був за кордоном, мені вдруге стало потрібно туристичне страхування. Згадую, я просто втратив голову, не знаючи, куди звертатися. Але наштовхнувся на цю статтю https://ua.igotoworld.com/ua/article/1532_chi-mozhna-oformiti-turistichnu-medichnu-strakhovku-perebuvayuchi-za-kordonom.htm де розповідається, як оформити туристичну медичну страховку поза межами країни.
Поради там корисні – головне, не панікувати. Знаходь найближчий консульський офіс, або, якщо є можливість, звертайся в медичний пункт. В статті є навіть кілька варіантів, як швидко і без надмірних зусиль оформити страховку. Тепер, якщо хтось ще зіткнеться з такою ж ситуацією, я вже готовий ділитися досвідом!
Поради там корисні – головне, не панікувати. Знаходь найближчий консульський офіс, або, якщо є можливість, звертайся в медичний пункт. В статті є навіть кілька варіантів, як швидко і без надмірних зусиль оформити страховку. Тепер, якщо хтось ще зіткнеться з такою ж ситуацією, я вже готовий ділитися досвідом!
turan- Кількість повідомлень : 16
Дата реєстрації : 09.12.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі