Купівля корму для котів
2 користувачів
Сторінка 1 з 1
Купівля корму для котів
Добрий усім день. Місяць тому моїй доньці подарували кота. Вона попросила купити мені корм. Ось шукаю надійний зоомагазин, куди мені можна звернутися. Порадьте мені щось, будь ласка.
Виктор- Кількість повідомлень : 2
Дата реєстрації : 25.04.2023
Re: Купівля корму для котів
У нашого сина також є кіт. Іноді він просить купити йому корм. Шукати, де зробити таку покупку, мені не доводиться, бо знаю один чудовий інтернет-магазин зоотоварів.
turan- Кількість повідомлень : 16
Дата реєстрації : 09.12.2022
А я вже кілька днів у пошуках нормального зоомагазину. Усі, які мені траплялися, якісь підозрілі були. То ціни високі, то вибору зовсім нема. А ви своєму коту де купуєте корми? І який би порадили мені вибрати?
Виктор- Кількість повідомлень : 2
Дата реєстрації : 25.04.2023
Якщо ви відвідаєте інтернет-магазин товарів для тварин MasterZoo, вас зустріне великий вибір різних кормів для котів https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ всі вони свіжі, якісні та за доступними цінами. Вам можу порекомендувати сухий корм Carnilove Cat Raindeer - Energy & Outdoor. Я нашому коту купую такий. Він йому дуже подобається, поїдає його з великим апетитом. У його складі немає ніяких штучних барвників та добавок. Перейшовши на сайт магазину, ви можете подивитися й інші варіанти. Вибір великий.
turan- Кількість повідомлень : 16
Дата реєстрації : 09.12.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі